Tokheim T-Media – Sistem Multimedia

Dacă contorul reprezintă inima oricărui distribuitor, atunci cu certitudine calculatorul este creierul lui. TQC este un calculator extrem de eficient și fiabil, care utilizează ultimele tehnologii în termeni de comunicare și performanță.

El asigură o funcționalitate pe care niciun alt calculator anterior sau dispozitiv media nu le-a putut furniza. Vă permite o adminstrare mai eficientă a carburanților și vă facilitează relația cu clienții.

Stațiile de distribuție carburanți sunt un centru de activități. De ce să nu le furnizam clienților informații și amuzament?

Ecranele media de 17” TQC-VGA, aduc promoții, informații și amuzament în direct.
Noi nu vă furnizăm doar un ecran, ci va asigurăm un pachet media complet T- Media, care va asigură recuperarea investiției.

Ecranele media TQC VGA all-in-one cu calculator sunt cea mai bună metodă media de captivare a audienței. Spre deosebire de celelalte distribuitoare cu opțiuni integrate, TQC VGA furnizează toate informațiile pe un ecran dedicat. Acesta este cel mai mare ecran integrat din industrie, de 17”.

Toate informațiile sunt furnizate pe o singură interfață utilizator. Acest ecran mare face ca automobilistul să nu fie distras în timp ce alimentează, iar comercianții și agențiile de publicitate pot fi siguri că un număr mare de persoane privesc producția publicitară.

Cu T-Media aveți o aplicație online care vă permite să organizați și să rulați reclame pe distribuitoarele dvs. Este bazat în totalitate pe web și nu necesită instalare locală de software.

Adăugați conținut unui playlist, planificați când doriți să ruleze și îl lăsați să funcționeze pentru a readuce stația la viață. Toate acestea pot fi realizate de la distanță, oriunde și oricând în lume.