TOKHEIM Fuel POS si eMIS solutie integrata de vanzari si gestiune

Fuel POS
Sistemul lider de piață EPOS de la Tokheim, vă ajută să controlați toate aspectele afacerii dvs cu carburanți și vânzare cu amănuntul.

Acesta combină o interfață touchscreen ușor de folosit cu instrumente putenice de management și software analitic.

Vă permite să vă legați cu toate celelalte sisteme din stația de carburanți cum ar fi distribuitoare, plată interioară și exterioară, CCTV (televiziune cu circuit închis), indicatoarele de nivel de la rezervoare, totemul cu prețuri, biroul stației și spălătoria auto.

Acest nivel de integrare vă face viață mai ușoară, vă ajută să aveți personal care are mai mult timp și să vă serviți clienții cât mai bine.

eMIS-nucleu integrat


Fuel POS este dotat cu o aplicație de configurare ușor de utilizat numită eMIS.

Acest software puternic și intuitiv permite încărcarea datelor rapid și intuitiv în noul EPOS. Sunt configurate rapid tipul de carburanti, rezervoare și distribuitoare; sunt ușor de adăugat și configurat detaliile articolelor din magazin cum ar fi descrierea, departamentul din care fac parte și codul de bare corespunzător.

Fuel POS este ușor de utilizat, cu icon-uri clare, alerte auditive, ferestre pop-up simple, un ecran touch-screen și selecție de articole cu shortcut-uri. O aplicație de marketing care controlează discount-urile, happy hours, promoțiile și programele de loialitate vă ajută efectiv în administrarea magazinului.

Prin combinarea acestuia cu eMIS puteți obține rapoarte clare și detaliate care vă vor ajuta să vă optimizați vânzările și stocurile.