Tokheim Crypto VGA – Sisteme de Plata

Crypto VGA

Crypto VGA este cel mai avansat sistem de plată exterioară de laTokheim. Touchscreen-ul revoluționar face plata mai ușoară și mai rapidă. Grafica intuitivă de pe ecran ghidează și ajută clientul final să folosească cardul de debit, credit sau de carburant.

Crypto VGA nu are numai un design inovativ, dar este o soluție de tranzacționare incredibil de sigură cu ultimele aprobări PCI și soluții antifraudă.

Metode de plată

Tehnologia de plată se dezvoltă cu păși repezi. Tokheim vă asigură metode de plată sigure și tradiționale precum carduri de Credit/Debit/Carburanți; precum și cele mai noi tehnologii de plată precum cele fără contact, RFID, și plată prin smartphone (NFC). Toate tranzacțiile sunt reconciliate în totalitate cu sistemul exterior EPOS sau controlerul de stație în timp real.

Rola de hârtie

Crypto VGA se livrează cu cea mai mare rolă de hârtie existentă pentru eliberarea de bonuri. Aceasta durează de până la 4 ori mai mult decât cele ale altor furnizori OPT. Acest fapt asigură la reducerea sarcinilor operatorilor, asigură o durată de funcționare mai lungă a echipamentului și este o caracteristică esențială pentru o stație fără asistență umană. În momentul în care rola de 419 m se termină, un mecanism simplu de alunecare asigură înlocuirea sigură și rapidă a acesteia, fără a fi necesar accesul în mediul securizat al Crypto VGA.

 

Crypto VGA DIT (Dispenser Integrated Terminal)

Distribuitor cu terminal integrat (DIT) Crypto VGA vine ca și soluție atât pentru o singură față cât și pentru două fețe care se integrează perfect cu modelele Q410 și Q510 de la Tokheim. Terminalul de plata DIT este instalat în siguranță într-o carcasă de protecție.

Crypto VGA Slimtouch

Modelul Slimtouch al Crypto VGA este un terminal de plată independent de la Tokheim care combină aspectul atractiv cu design-ul inteligent. Amplasat pe orice insulă din stația de distribuție, el poate conecta și controla plățile de la mai multe distribuitoare din stație (inclusiv distribuitoare provenite de la alti producători).

Amplasat într-o carcasă robusta, protejată împotriva coroziunii, aceasta încorporează cele mai dezvoltate caracteristici antifrauda din industria de distributie a carburanților. Slimtouch al Crypto VGA necesita o suprafata de numai 24cm x 34cm (W x H), ceea ce asigură o flexibilitate optimă a instalării.

Crypto VGA BNA (Terminal plata cu bancnote)

 

Crypto VGA BNA vine cu cel mai nou design inteligent și sigur, care este disponibil atât în soluția cu o față, cât și cu două fețe. BNA acceptă bancnote (în 12 valute diferite), precum și card și plată RFID.

OPT-ul este sigur și dotat cu sisteme antifraudă. Numerarul este păstrat într-un compartiment sigur din interiorul unității care utilizează cele mai noi tehnologii de senzori și alarme.

Imprimanta de bonuri Crypto VGA vă permite să vă recompensați clienții cu vouchere de restituire – în cazul în care cantitatea alimentată este mai mică decât suma plătită (de exemplu rezervorul este plin). – care poate fi folosit la o achiziționare de carburant ulterioară.