OPW SiteSentinel Integra 100™/500™

SiteSentinel Integra este compus dintr-un traductor de nivel de tip magnetostrictiv (sondă) și un dispozitiv de indicare(consolă). Acesta din urmă are integrat în componența sa și interfața modul de siguranță (bariera Ex) care face legătura dintre traductorul de nivel/sondă și placa electronică.

SiteSentinel Integra a fost conceput pentru a reduce costurile cu montajul și punerea în funcțiune. Acest lucru s-a obținut prin reducerea numărului de fire de legătură, sondele, senzorii și detectoarele de scurgere conectându-se în interiorul consolei.

Nu există diferențe de hardware între SiteSentinel Integra 100™ și 500™, din punct de vedere al softului însă, variantei 500™ i se pot adăuga anumite funcții pe care 100™ nu le poate accesa.

Comparativ, sistemele SiteSentinel Integra 500™ au interfață I.S.modul (barieră Ex.) separat, într-o cutie metalică lângă dispozitivul de indicare (sau într-o altă poziție convenabilă) care să permită conectarea sondelor (traductoarelor) la consolă. Această componentă a sistemului se numește modul VSmart.

Optionale

Imprimantă termică externă
Interfață pentru partajarea imprimantei în rețea
Posibilitatea montării unui modul suplimentar de relee care pot  fi folosite în diverse aplicații
Senzori pentru măsurarea densității și capabilitatea de a măsura densitatea
Detecție de scurgere-sistem avansat de testarea a etansietatilor– oferă rapoarte automat fără a fi necesară programarea testării / închiderea rezervoarelor.

Upgrade  INTEGRA 100™ la 500™

Pe lângă considerente de ordin financiar, update-ul efectuat sistemului SiteSentinel a mai adus și alte îmbunătățiri vizibile precum:

-Ecran color mare touch-screen care oferă acces facil la date despre inventar, stare de livrare și detectare de scurgeri-toate accesibile dintr-un singur loc.
-Rapoarte periodice ale detecției de scurgere. Se pot programă zilnic, săptămânal, lunar sau anual.
-Sursă de alimentare internă care poate schimba între 96-264 VAC, acoperind toate cerințele globale.
-Iconițe ce urmăresc directivele MIL STD – 1472
-Afișarea volumului net și brut al rezervorului, nivelul produsului, nivelul apei și temperaturii pentru fiecare rezervor.
-Setări configurabile pentru data/timp, unități de măsură.
-Oferă factori de corecție programabili pentru calibrare (2000 de puncte).
-Include adrese de contact spre care unitatea poate trimite mesaje, fax-uri și/sau email-uri pentru orice tip de alarme sau evenimente.
-Comunicare facilă cu sistemul de gestiune standard.
-Calendar accesibil cu o singură atingere.
-Memorie non-volatilă pentru stocarea de evenimente până la 10 ani
-Module de ieșire pentru conectarea alarmelor și senzorilor.
-Actualizări de software Flash.